[INFO]Chat

In jos

[INFO]Chat

Mesaj  Raffaello la data de Mier Feb 20, 2013 10:46 pm

Mai jos puteti gasi toate comenzile de la chat, explicate.

/low - Este folosita pentru a vorbii incet cu o persoana de langa tine, pentru a nu fi auzit de alte persoane care se afla la o distanta mai mare. ( comanda IC )

/shout (/s) - Este folosita atunci cand vrei sa tipi. Aceasta comanda are o raza in care poti fi auzit mai mare decat celelalte comenzi ( Comanda IC )

/whisper (/w) - Este folosita pentru a soptii unei singure persoane. Desigur, nu puteti sa folositi comanda fara sa faceti roleplay ca va indreptati catre urechea interlocutorului. De retinut este faptul ca intr-o maniera roleplay, daca cineva este aproape de dumneavoastra si folositi aceasta comanda asupra altui jucator, persoana cu caruia nu ii soptiti ar putea auzi. ( comanda IC )

/call - Folosita pentru a suna un alt jucator care detine un telefon. De retinut este faptul ca trebuie sa aveti numarul acelei persoane ( comanda IC )

/sms - Folosita pentru a trimite sms-uri pe telefonul altui jucator ( comanda ic )

/me - Este folosita pentru a exprima ce face caracterul dumneavoastra in momentul respectiv : /me intinde ambele maini catre tastatura calculatorului, apasand pe diferite taste. ( OOC )

/do - Este folosita pentru a detaila actiunea : /do in fata mea este un pahar ( OOC )

/b - Este folosita pentru a comunica cu jucatorii din zona ( OOC )

/pm - Este folosita pentru a trimite un mesaj privat unui anumit jucator ( OOC )

Exclamation Tutorialul este protejat, orice reproducere, stocare sau copiere al tutorialului duce la pedepsirea faptei conform legii. ©
avatar
Raffaello
Fondator
Fondator

Mesaje : 153
Data de inscriere : 20/02/2013
Localizare : Hall Of Fame

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum