Statutul de oficial

In jos

Statutul de oficial

Mesaj  Romanian Project la data de Mier Feb 20, 2013 10:26 pm

Pentru a primi statutul de oficial, membrii ce apartin unei factiuni trebuie sa cunoasca regulamentul factiunilor. Daca membrii unei factiuni - neoficiale - incalca regulamentul, sansele ca factiunea din care fac parte sa primeasca oficial, scad. Daca membrii unei factiuni - oficiale - incalca regulamentul factiunilor, factiunea risca sa piarda statutul si chiar sa fie inchisa

Cerinte

  • Liderul: Liderul are obligatia de a conduce factiunea cat mai bine, sa faca roleplay adecvat unui lider de factiune si sa isi faca propriul stil de roleplay. O factiune care face acelasi tip de roleplay ca si celelalte factiuni are sanse mai mici sa primeasca statutul de oficial.
  • Existenta: Cererea de oficial poate fi facuta dupa minim o luna de cand factiunea a fost facuta.

Statutul de oficial :

Daca consideri ca factiunea ta merita sa primeasca statutul de oficial, si crezi ca esti destul de capabil sa o conduci in continuare, poti sa trimiti cererea prezentata mai jos catre un administrator sau un fondator. Titlul mesajului trebuie sa fie "Aplicatie pentru statutul de oficial" si trebuie sa contina doar modelul de mai jos. Daca mesajul contine si altceva, cererea este refuzata din start. Daca cererea este facuta cum trebuie, aceasta va fi postata intr-un topic special in care administratorii si fondatorii isi vor da cu parerea despre factiune.

Cod:

Numele celui care aplica pentru oficial:
Numele IG:
Genul de factiune:
Pe ce data a fost infiintata factiunea:
Numele pe forum al liderilor:
Numele in joc al liderilor:
Rank-urile factiunii:
Ocupatia factiunii:
Nivelul de roleplay al liderilor:
Nivelul de roleplay al membrilor:
Membrii si rank-urile membrilor ( outsiderii nu se pun ):
De ce crezi ca factiunea ta merita oficial?

ATENTIE! La randul in care sunteti pusi sa scrieti numele membrilor si rank-ul ocupat de acestia, trebuie sa completati asa - exemplu - :

Membrii si rank-urile membrilor ( outsiderii nu se pun ): Leonardo Corleone (contabil) ; Leonardo Ramazzotti ( consilier )
Romanian Project
Fondator
Fondator

Mesaje : 24
Data de inscriere : 20/02/2013

Vezi profilul utilizatorului http://romanian-project.forumer.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum